Стан

153 m²

4-собен


Ев. број: 31856
Огласот е прегледан 54 пати

Центар, Скопје
Реновиран стан во градски ѕид со одличен распоред. Станот има 2 влезни врати и е идеален за евентуална поделба.Тераса со поглед кон запад во внатрешен парк.

ПРЕГЛЕД
Цена
162300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
4-собен
Опременост
/
Површина
153 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
6
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 162 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting