Дом-Дизајн

...

Инженеринг

Од Ваша Идеа До Готова Реализација

...

Услуги

НИЕ НУДИМЕ РЕШЕНИЈА, НЕ ВЕТУВАЊА

...

Целокупна услуга на едно место

Осигурување на лица, движен и недвижен имот


...

За нас

Нудиме сигурност за Вас и Вашиот имот

...

Менаџмент - Управување со Вашиот имот

Професионално и лојално управување

...

Процени

Единствена експертска процена со меѓународен сертификат


...

Вработување

Биди дел од тим кој победува

Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting