Стан

24 m²

Гарсоњера


Ев. број: 31822
Огласот е прегледан 223 пати

Аеродром, Скопје
моментално е наместена а може и празна

ПРЕГЛЕД
Цена
170 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Гарсоњера
Опременост
Наместен
Површина
24 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 170


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting