Стан

105 m²

3-собен


Ев. број: 31857
Огласот е прегледан 187 пати

Центар, Скопје
Се издава комлетно наместен стан кај Млин Балкан, со две спални соби, две купатила, една поголема и една помала тераса.

ПРЕГЛЕД
Цена
800 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
105 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
6
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Јавен паркинг

€ 800


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting