Стан

86 m²

4-собен


Ев. број: 31855
Огласот е прегледан 162 пати

Карпош 4, Скопје
мирна локација,четири собен конфорен одржаван,реновиран комплетно застаклени тераси инкорпорирани во целосен простор.може и замена за помал со доплата.

ПРЕГЛЕД
Цена
76000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
/
Собност/опис
4-собен
Опременост
/
Површина
86 m²

Карактеристики
Кат
13
Број катови
17
Градба
/
Реновиран
2011 год.
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 76 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting