Стан

80 m²

4-собен


Ев. број: 31828
Огласот е прегледан 153 пати

Центар, Скопје
Солидно наместен 4-собен стан, дневна, кујна, тоалет, 2 балкони и паркинг место во гаража.

ПРЕГЛЕД
Цена
400 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
4-собен
Опременост
Наместен
Површина
80 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 400


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting