Стан

90 m²

3-собен


Ев. број: 31825
Огласот е прегледан 143 пати

Водно, Скопје
Модерно наместен стан, на добра локација во близина на Клинички центар. Две спални соби, 2 тераси и 2 тоалета

ПРЕГЛЕД
Цена
500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
90 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
5
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting