Стан

93 m²

Нема податок


Ев. број: 31823
Огласот е прегледан 135 пати

Пржино, Скопје
Во понова мала зграда кај претпоследна 16-ка, со понов мебел

ПРЕГЛЕД
Цена
250 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
/
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
93 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
1996 год.
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 250


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting