Стан

70 m²

3-собен


Ев. број: 31803
Огласот е прегледан 141 пати

Козле, Скопје
Стан со две спални соби, со близина на Канела.

ПРЕГЛЕД
Цена
250 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
70 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
2
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 250


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting