Куќа

320 m²

Нема податок


Ев. број: 29810
Огласот е прегледан 492 пати

Бардовци, Скопје
Кај белиот комлекс 1-кат кујна, дневна со трпезарија и голема тераса гостинско вц, работна соба. 2-кат една голема спална со гардеробер и уште три спални и две куптила подрумот со неколку простории вц и перална. Клима во секоја соба има паркинг за 3-4 возила. Парно на струја.

ПРЕГЛЕД
Цена
1000 €
Тип на недвижност
Куќа
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Полу-наместена
Површина
320 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting