Куќа

340 m²

Повеќесобен


Ев. број: 29808
Огласот е прегледан 376 пати

Бардовци, Скопје
Добро организирана кука 1-кат е кујна, дневна со трпезарија голема тераса, гостинско вц, работна соба. 2-кат со голема спална со гардеробер, уште три спални и 2 купатила Приземје има срервисна соба, 1мало вц, перална, и уште три други соби од кои едната излегува во двор. Има соларен систем клими во сите соби. Има паркинг за неколку возила.

ПРЕГЛЕД
Цена
1000 €
Тип на недвижност
Куќа
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Повеќесобен
Опременост
Полу-наместена
Површина
340 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting