Стан

87 m²

3-собен


Ев. број: 21624
Огласот е прегледан 489 пати

Капиштец, Скопје
одржан, кај Балила

ПРЕГЛЕД
Цена
350 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
87 m²

Карактеристики
Кат
9
Број катови
12
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 350


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting